5a tasca: Bosaball

 

En aquesta entrada, parlaré i explicaré breument l´esport de la nostra unitat didàctica, el qual és el “Bosaball”.

Sincerament, aquesta no era ni la primera ni la segona nostra opció, ja que abans teníem esports alternatius com el “colpbol” o el “ quidditch”, però al haver altres grups que elegiren aquest esport, ens decantarem finalment per aquest.

La principal idea o fonament teòric i didàctic de l´elecció d´aquest esport és que, al utilitzar matalassets ( en castellà, “colchoneta”), suposa un atractiu especial i únic en l´alumnat de Primària, ja que en molt comptades ocasions han pogut utilitzar matalassets i a més, poder manipular i colpejar una pilota o baló damunt d´elles.

En últim lloc, vos deixe una infografia on explique en format póster aquest esport alternatiu.






Comentarios

  1. Molt bona infografia, esta ben estructurada i amb idees clares. A més, he pogut conèixer més al voltant d'aquest esport el qual desconeixia.
    La meua nota és un 10.

    ResponderEliminar
  2. Molt bona entrada Bernardo! En poques paraules i de forma senzilla i atractiva has aconseguit que amb la infografia siga capaç de comprendre de que tracta aquest esport i perquè pot resultar motivador per a l'alumnat. Respecte a la infografia, considere que es de gran utilitat, ja que has aconseguit sintetitzar la informació i transmetre tot allò necessari per conèixer l'esport i les seues regles bàsiques, sense oblidar que ens proporciones un codi per visitar la pàgina oficial del bosaball. Molt bé, per a mi tens un 9.

    ResponderEliminar
  3. Me gusta mucho la infografía realizada por Bernardo, podemos observar de forma muy clara y atractiva todas las características necesarias que tenemos que conocer sobre este deporte. Por eso mi nota es un 9!

    ResponderEliminar
  4. Infografia molt atractiva i ben estructurada. Amb la seva lectura pots entendre perfectament a jugar al Boseball. La inclusió del còdig qr ha estat molt bona idea. Un 9'5!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Presentació "Juguem amb Bernardo"

2a tasca: pilota valenciana