Reflexionant sobre l´assignatura.

 

En primer lloc, agrair a les tres mestres, Daniel Martos, Irene Moya i Cristina Mora per el seu esforç de realitzar el major nombre de pràctiques possibles i també variades possibles, ja que aquesta pandèmia mundial afecta i prou a la nostra rama educativa, la educació física.


A continuació, utilitzar a persones experimentades i professionals en esports més minoritaris com són l´esgrima, el colp-ball i el datchball, ha donat un plus d´innovació en aquesta assignatura. Mitjançant aquests nous esports, hem pogut gaudir un poc més de l´activitat i l´educació física que es pot utilitzar a Primària.


En aquest 4t i últim curs m´he quedat amb una certa sensació de no haver aprés tot el que haguera pogut, i no per l´actuació del professorat, si no per la pandèmia en la qual ens està tocant viure. Pense que si no visquérem en aquesta pandèmia, haguérem pogut practicar i visualitzar mols més esports i moltes més modalitats d´impartir sessions d´educació física a Primària del que hem pogut fer, però com ja he dit, pense que hem aprofitat bé el temps i les limitacions reduïdes que ens hem trobat aquest quadrimestre.


En quant al que a mi o als meus companys respecta, pense que hem tingut una actitud positiva en quan a l´aprenentatge, ja que pràcticament hem acudit la majoria a totes les sessions, sobre tot pràctiques, que hem tingut. Mitjançant les distintes sessions pràctiques al pavelló pense que hem tingut bons moments, plens d´alegria i d´activitat física, tot relacionat amb l´aprenentatge, ja que com participàvem prou activament, apreníem més i millor.


Per tant, com a conclusió, pense que una puntuació raonada, encara que no m´agrade posar-ne, sería d´un 9, ja que jo també pense que la perfecció mai es pot tindre, però, si que hem tingut un acompliment prou bo i eficaç de la matèria impartida per els nostre professorat.





Comentarios

Entradas populares de este blog

5a tasca: Bosaball

Presentació "Juguem amb Bernardo"

2a tasca: pilota valenciana